Wat is een HAIO?HAIO is de afkorting van Huisarts In Opleiding. Na het basiscurriculum van 7 jaar geneeskunde moet men nog twee jaar haio zijn vooraleer te kunnen afstuderen als huisarts en zich zelfstandig te vestigen.

Als vooruitstrevende praktijk willen wij graag meewerken aan het opleiden van jonge collegae. Wij geloven dat jonge mensen een nieuwe inspiratiebron zijn voor de werking van de praktijk en dat nieuwe kennis onontbeerlijk zijn in een vakgebied die zo vernieuwend is als huisartsgeneeskunde.


Als HAIO doet men zelfstandig consultaties, maar er kan steeds beroep gedaan worden op dr. Verhelst of dr. Madou bij moeilijkere casussen of twijfel.


Mijn naam is Delphine Braecke. Ik woon in Meulebeke en ben 25 jaar. Ik ben een fervent sporter in mijn vrije tijd en hou vooral van spinning.

Ik ben in juni 2018 afgestudeerd als basisarts aan de KU Leuven. Om mijn opleiding tot huisarts te vervolledigen, kom ik de komende 2 jaar het team hier in De Rozebeek versterken als HAIO.


Tijdens mijn opleiding in Leuven heb ik 6 maanden op de dienst Plastische en Reconstructieve heelkunde gestaan. Hier heb ik veel ervaring kunnen opdoen in de kleine heelkunde, wat eveneens toepasbaar is in de huisartsgeneeskunde.


Vanaf september 2018 kan u ook bij mij terecht voor de consultaties, zo kan u sneller geholpen worden in drukkere periodes.